Webbinarium med Karin Nilsdotter

Välkommen till ett spännande möte med en av Sveriges mest drivna och internationellt erkända rymdentreprenörer, samt blivande rymdresenär!


Datum: 26 april
Tid: 16:00 – 17:00
Plats: Digitalt via denna Zoom-länk

Anmälan till webbinarium 


När man ska berätta vem Karin är finns det så mycket spännande att berätta att man knappt vet vart man ska börja! Och hur ska det räcka med bara en timme att lyssna och samtala med henne!

Karin Nilsdotter är en svensk rymdentreprenör, internationell rådgivare till teknik- och rymdindustrin och var med och grundade företaget Spaceport Sweden där hon fortfarande är VD och partner. Hon brinner för att främja mänskligheten i rymden och använda teknik för att stärka samhällen på jorden. WIRED identifierade Karin som en ”Global game Changer”, hon har tilldelats utmärkelsen ”Årets Teknikkvinna” i Sverige samt i Singapore uppmärksammats på listan ”100 Women in Tech”! Karin är grundare av Women in Space Sweden och verkar för ökad mångfald i branschen.

Karin sitter bland annat i styrelsen för AI- och rymdföretaget Unibap, GEN Space och som rådgivare till Warp Institute. Hon är TEDx-talare, den första internationella styrelsemedlemmen i Commercial Spaceflight Federation i USA och är en utvald chef på STAR-programmet, en rådgivande funktion till det högre ledarskapet på Airbus Group. 

Sen förbereder hon sig för sin resa till rymden – hon är nämligen biljettinnehavare med Virgin Galactic!

Hos oss ska hon prata om sitt rymdiga liv, bemannad rymdfart, ny teknik och Sveriges möjligheter i rymden!